Auto Garage Hengelo

In 2021 zijn wij Auto Garage Hengelo gestart, dit alles vind plaats in de autogarage van oud eigenaar Johan Horstink.

Wij zijn een dochter onderneming van Scooter Service Hengelo een begrip op het gebied van scooters.

Ook bij de Auto Garage Hengelo staat service en kwaliteit voorop om zo u auto en of bestelbus zo goed mogelijk te onderhouden. wij streven ernaar om meer te doen dan anderen.

Door meer aandacht aan uw voertuig te geven vergroten wij het rijplezier van u . Het is altijd lastig uit te leggen wat meer aandacht is dan de gemiddelde vaak is alleen het facturatie bedrag belangrijk voor de klanten echter een voorbeeld.

De koplamp van uw auto is defect , wij monteren niet alleen een nieuwe lamp voor u maar controleren tevens de afstelling zodat de licht opbrengst daadwerkelijk op de grond komt , wel een veilig idee. Maar daar stopt het niet bij vervanging gaat de motorkap los dus is het voor ons een kleine moeite om ook de vloeistoffen te controleren, het zou immers echt vervelend zijn als wij nu een lamp vervangen en morgen gaat het olie lampje branden omdat het niveau te laag is.

voorbeeld

Bij een zomer banden wissel gaan wij de te monteren set wielen altijd eerst balanceren , het zou voor u vervelend zijn wanneer u rijdt het trilt en vibreerd terwijl hij net in de werkplaats is geweest voor de wissel, tevens is het een kleine moeite de banden spanning en een vloeistoffen controle uit te voeren.

Onderhoud is behoud

In de zomer is het erg belangrijk dat u airco is onderhouden, wanneer bijvoorbeeld de gas vulling is aan de lage kant

is, kan het gebeuren dat u Aircopomp stuk gaat wat vaak een dure repartie is.

geen onzin, wanneer het warm is drinkt u meer water , U kan dan niet verwachten van uw Airco een top

prestatie te leveren wanneer de gasvulling veel te laag dit heeft als gevolg dat u aircopomp te veel moet doen, jaarlijks

de airco laten controleren voorkomt dit.

Werkplaats Auto Garage Hengelo